Binnenschrijnwerk

DVDM Totaalinterieur - Aalst - BinnenschrijnwerkBinnen- en buitendeuren

Of U nu kiest voor het renoveren van uw huis of u gaat voor een nieuwbouwproject, een mooie deur is en blijft het sluitstuk van uw woning en moet dan ook het visitekaartje vormen. U kunt bij DVDM Totaalinterieur dan ook kiezen uit allerhande moderne, design- of klassieke deuren.

Binnendeuren op hun beurt bepalen in hoge mate de sfeer in de woning, het aanbod aan materialen en designs is hier de jongste jaren dan ook fors toegenomen. Zo vindt enerzijds de massieve eiken deur nog steeds zijn weg nog naar het grote publiek, maar zijn de moderne deuren anderzijds is aan een stevige opmars bezig.

 

Glazen deuren

Vandaag staat DVDM bekend als een van de toonaangevende firma's voor het leveren en plaatsen van deuren en etalagegehelen in veiligheidsglas. Bestelling, afwerking op maat, plaatsing: alles gebeurt in eigen beheer. Dat is en blijft immers de beste garantie voor een correcte opvolging, de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit.

Elke glazen deur is dan ook samengesteld uit nauwkeurig maatwerk. U kiest eerst uit diverse tinten en met een gezandstraalde bewerking geeft u vervolgens een hoogstpersoonlijke stempel aan het glas. Een logo, een artistieke verfijning? U laat uw fantasie maar de vrije loop en krijgt een unieke, helemaal aan uw smaak aangepaste deur.

Maar ook voor allerhande andere glas- en spiegelbewerking bent u bij DVDM Totaalinterieur aan het juiste adres. Zo kunt u hier tevens terecht voor het laten op maat maken van glazen meubelen en dit aan de hand van een uiterst uitgebreid kleuren- en dikte-assortiment, eventueel bewerkt met de modernste uitrusting.