Buitenschrijnwerk

DVDM Totaalinterieur - Aalst - BuitenschrijnwerkAluminium

In de hedendaagse architectuur gaat veel aandacht uit naar de lichtinval. Hiervoor wordt steeds meer overgegaan naar fijnere profileringen die evenwel niet aan technische eigenschappen mogen inleveren. Onze aluminium raamconstructies beantwoorden perfect aan deze tendens. Zo bieden de ramen een groter licht doorlatend oppervlak en zijn deze mede door hun uitzonderlijke sterkte het materiaal bij uitstek voor grotere glasconstructies in uw woning.

Verder laten de aluminium ramen een grote verscheidenheid in kleuren toe die zelfs binnen en buiten verschillend kunnen zijn. De speciale moffeltechnieken zorgen voor uitermate weerbestendige lakken die zeer onderhoudsvriendelijk zijn

 

PVC

Wie bouwt ziet de kosten dikwijls sneller groeien dan zijn ruwbouw. Men kan echter zuinig werken wanneer men goed plant. Door onnodige extra's achterwege te laten kan men veel besparen. Dit geldt ook voor ramen. Als bewijs hebben wij een modern en rationeel venstersysteem, namelijk het PVC- raam, voor al wie comfortabel en economisch wil bouwen.

De ramen die standaard worden uitgevoerd in witte PVC, zijn eveneens verkrijgbaar bekleefd met gekleurde folies en houtimitaties en dit zowel op de binnen- als buitenzijde. Voor de durver is er ook de gecoëxtrudeerde profielreeks in verschillende kleuren. Dit systeem is aan de binnenzijde steeds wit.

 

Hout

De houten ramen en deuren zijn vanouds wellicht de meest gekende systemen omwille van hun alom gekend warmtegevoel en gezelligheid. Dit edele natuurproduct heeft ook in de loop der jaren een evolutie meegemaakt die tot doel had het wooncomfort te verbeteren.

De diverse beitsen al dan niet gekleurd geven het hout de gewenste tint zonder afbreuk te doen aan het visuele aspect van het hout. Ook de behandelingsduur én frequentie werd hierdoor tot een minimum herleid wat dit materiaal zeker ten goede kwam. Ook kunnen de ramen reeds van in de fabriek voorzien zijn van beitsbeschermlagen of gekleurde grondlagen.

 

Belastingvermindering en premies

De bedragen van de maximale belastingkorting voor energiebesparende maatregelen worden elk jaar aangepast aan de index. De belastingvermindering voor energiebesparende maatregelen stijgt vanaf inkomstenjaar 2011 (aanslagjaar 2012) naar maximum 2830 euro in plaats van maximum 2770 euro per woning per jaar. Ga dus zeker uw licht opsteken op een van de volgende websites:

www.premiesessies.be
www.premiezoeker.be
www.energiesparen.be