Gyproc- en Pleisterwerken

DVDM Totaalinterieur - Aalst - Gyproc- en PleisterwerkenEen eigen woning afgestemd op uw eigen identiteit en uw eigen behoeftes is wellicht één van de belangrijkste verwezenlijkingen in een mensenleven. U streeft naar sfeer en warmte, geborgenheid en ruimte, vrijheid en praktisch gebruiksgemak. Deze waarden kunnen op verschillende
manieren ingevuld worden.

DVDM Totaalinterieur bouwt vandaag de dag anders dan de vorige generatie: duurzamer, gevarieerder en fantasierijker. En ook onze woonbehoeftes zijn veranderd omdat onze maatschappij veranderd is. Alles moet veel sneller gaan; wij willen onze woning namelijk zo snel mogelijk betrekken, liefst in volledig afgewerkte vorm. Gyproc-wandsystemen en Gyproc-interieurafwerkingen zijn dan ook het antwoord op deze nieuwe tendensen.

Gyproc is de onbetwiste nummer 1 op de markt en de referentie bij uitstek, dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. De technologische vooruitstrevende en innoverende bouwsystemen van Gyproc verschaffen u aldus de geknipte oplossingen voor alle werken die u wil uitvoeren. Gyproc-producten en systemen komen sterk tegemoet aan de huidige comfortproblematiek door uitgebreide oplossingen aan te bieden in verband met brandweerstand, akoestische isolatie en renovatie.

Zoekt u in uw regio een betrouwbare vakman met degelijke kennis en ervaring inzake moderne afbouwsystemen met Gyproc gipsplaten? Dan is DVDM Totaalinterieur - een erkende verwerker en is dus lid van het GYPROC ProTeam - de oplossing. Gyproc ProTeam omvat immers de toonaangevende Belgische en Luxemburgse afbouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in moderne afbouwsystemen met gips en gipsplaten voor alle natte
en droge gips-afwerkingen.

Binnenpleisterwerk, ook wel plafonneerwerk of stukadoorwerk genoemd, kan bovendien op verschillende ondergronden gespoten worden zoals beton, snelbouwsteen of celbeton. De bepleistering wordt manueel aangebracht en ieder oppervlak wordt op voorhand behandeld met een hechtingslaag om zo een perfecte hechting te garanderen. Bij verandering van metswerk of materiaal wordt er een net geplaatst om zo barsten te voorkomen. Verder worden alle niet te bepleisteren oppervlakten als bescherming afgedekt met plasticfolie. Zo garandeert DVDM Totaalinterieur u een perfecte afwerking.