Interieurinrichting

DVDM Totaalinterieur - Aalst - InterieurinrichtingKomt “standaardoplossing” niet in uw woordenboek voor? Dan biedt onze moderne interieurinrichting een oplossing. Alle elementen van het interieur worden daarbij ontworpen en gerealiseerd volgens uw specifieke verlangens. De moderne en stijlvolle interieurinrichting van DVDM Totaalinterieur vormt dan ook uw garantie op leven en wonen zoals u het helemaal zelf wilt.

En ook voor uw renovatieproject bent u bij DVDM Totaalinrichting aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor kleur-, verlichtings- en interieuradvies of u kunt kiezen voor een totaalpakket gaande van ontwerp tot realisatie waar steeds rekening gehouden wordt met de opgegeven tijdspanne. Want wij ontwerpen, organiseren en coördineren, opdat u zich als klant onbezorgd kunt voorbereiden
op uw nieuw interieur.

Na een eerste gesprek kunt u al dan niet ingaan op het aanbod tot het opmaken van een eerste voorontwerp tegen een billijke vergoeding. Van dit eerste voorontwerp zal ook een eerste benaderende kostenraming worden gemaakt. Niettegenstaande wij ons steeds inspannen uw wensen zo veel mogelijk in te willigen binnen de opgelegde beperkingen (financieel en stedenbouwkundig) of een passend alternatief voor te stellen, bestaat de kans dat het project niet onmiddellijk voor de volle 100% aan uw verwachtingen beantwoordt.

De eerste voorontwerpplannen vormen echter steeds een ideale basis voor verdere besprekingen rond het voorgestelde ontwerp. Wanneer u er uiteindelijk voor kiest om met ons samen te werken, wordt de kostprijs voor het opmaken van het voorontwerp uiteraard NIET aangerekend!

Verder staan wij uiteraard ook steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzelt u dus niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte op maat.