Schilder- & decoratiewerken

DVDM Totaalinterieur - Aalst - Schilder- en DecoratiewerkenDecoratie- en schilderwerk binnenshuis

Na een grondig onderhoud met de klant waaruit blijkt welke uitstraling hij zijn interieur wil geven, stelt DVDM Totaalinterieur een grondig voorstel op voor de klassieke en moderne afwerking. Zowel het klassieke interieur met gepatineerd lijstwerk en sierlijsten als het strakke beeld van een modern interieur afgewerkt met de nieuwste schildertechniek kunnen dus door onze mensen met kennis van zaken worden afgewerkt, dit met de nodige zorg en oog voor detail.

Maar u kunt eveneens beroep doen op ons indien u decoratieve schilderstechnieken wenst zoals o.a. Ice, Italiaanse en Venetiaanse stuctechnieken, Cementtechnieken, Kalktechnieken en Borsteltechnieken.

 

Schilderwerk buitenshuis

Om de klant correct advies te kunnen geven, wordt beroep gedaan op de technische adviseur van de verffabriek die ter plaatse de toestand van muren of ramen komt bekijken en nadien een schriftelijk advies uitwerkt. Van gevelsteen tot buitenraam; alles wordt door ons doordacht onder handen genomen, waarna wij het technisch rapport voorstellen.

 

Behangwerken

Een ruime keuze uit exclusief behang zoals zijdebehang, Arte en vliesbehang of kamerhoge wandbekleding - zoals een schildersdoek - als alternatief voor wie niet te vinden is voor de vernieuwde stijl schildertechnieken.