Zolderinrichting

DVDM Totaalinterieur - Aalst - ZolderinrichtingBij het inrichten of verbouwen van uw zolder kan DVDM Totaalinterieur u een pakket aan activiteiten aanbieden van budgettering of studie ontwerp tot totale afwerking en volledige coördinatie van het project. Dit vertaalt zich zowel naar het maken van trapgaten als naar het isoleren van daken of het uitvoeren van Gyproc- of schilderwerken.

 

Belastingvermindering en premies

De bedragen van de maximale belastingkorting voor energiebesparende maatregelen worden elk jaar aangepast aan de index. De belastingvermindering voor energiebesparende maatregelen stijgt vanaf inkomstenjaar 2011 (aanslagjaar 2012) naar maximum € 2830 in plaats van maximum € 2770
per woning per jaar.

Wie minimum 40 m² van het dak of de zoldervloer van zijn woning goed tot zeer goed isoleert, kan van de Vlaamse overheid een aanvullende premie krijgen die kan oplopen tot 1000 euro. Deze premie moet bovendien niet afzonderlijk worden aangevraagd, alles verloopt immers via uw aanvraag bij de netbeheerder. Let er wel op dat u deze aanvraag tijdig indient!

Ga dus zeker uw licht opsteken op een van de volgende websites:

www.premiesessies.be
www.premiezoeker.be
www.energiesparen.be