Doe een beroep op ons kleuradvies

R&D Interieur -  DVDM Projects & Design - Aalst - Kleuradvies

Ook voor kleuradvies in Aalst en omgeving bent u bij R&D Interieur aan het juiste adres. Het advies vertrekt vanuit de dialoog tussen kleuradviseur en opdrachtgever. U kunt gebruik maken van hun knowhow bij de realisaties voor interieur of exterieur.

Huisbezoek

Tijdens een bezoek bij de klant thuis, al dan niet samen met u, wordt een kleurenpalet op maat samengesteld rekening houdend met de architectuur en de verschillende woon- en leefstijlen. Kleuradvies geven is dan ook een heel persoonlijke, op maat gemaakte aangelegenheid.

Hedendaagse trends

R&D Interieur -  DVDM Projects & Design - Aalst - KleuradviesEr wordt naast de hedendaagse trends rekening gehouden met de noden, de wensen en de gevoelens van de bewoners, hun manier van leven en de verschillende functies van de ruimtes. De kleurenpaletten die gehanteerd worden zijn zowel de trendgevoelige kleuren als het zeer zachte, klassieke of natuurlijke kleurenpalet, dit afhankelijk van de woning.

Er wordt rekening gehouden met de architectuurstijl, de lichtinval en de bestaande elementen om zo samen met de bewoner een kleurenselectie te maken die een geslaagd, uniek eindresultaat garandeert!

Neem contact op

Laat u verrassen door onze kennis en neem contact op met R&D Interieur voor meer informatie over ons kleuradvies. Wij laten snel iets van ons horen.